Η φωτογραφία μου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, ΤΡΊΛΟΦΟΣ, Greece
ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL- ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 , FAX : (+30) 23920 65325 - e-mail niniatsoudi@yahoo.gr

Μέχρι τώρα μας επισκεύτηκαν :

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 24 – 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

4ημερη εκδρομή  
24 – 27    ΙΟΥΝΙΟΥ  2012
ΤΗΝΟΣΤιμήσυμμετοχής125€                                                                                                                         
Κυριακή  από θεσσαλονίκη για ΤΗΝΟ    24 - 6 -2012
Συγκέντρωση  και αναχώρηση στις 21.00 . Περνώντας από Τέμπη και με καθ’οδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
Δευτέρα      25- 6  -2012  
Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.
Τρίτη  στην ΤΗΝΟ      26 -6 -2012
Επίσκεψη στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για το γύρο του νησιού. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας ( Ησυχαστήριο , Ναός της Αγίας , η  Κάρα Της , Ναός της Ζ. Πηγής , έκθεση εργοχείρων). Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπος, Καρδιανή, Υστέρνια , άφιξη στο μεγαλύτερο και πιο όμορφο χωριό της Τήνου , τον Πύργο. Εδώ θα επισκεφθούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά , όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών . Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για Πάνορμο . Γεύμα εξ ιδίων στα παραλιακά ταβερνάκια. Στην επιστροφή για τη Χώρα και το ξενοδοχείο , θα επισκεφθούμε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής για να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά αμυγδαλωτά και τα λουκούμια με τις ιδιαίτερες και πολλές γεύσεις τους. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη γραφική Χώρα με τα στενά γραφικά σοκάκια.
Τετάρτη 27 -6 -2012   από ΤΉΝΟ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                                 
Πρωινό και  στη συνέχεια μεταφορά στο λιμάνι και απόπλους για τη Ραφήνα. Αφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο  και  με καθ’οδόν στάσεις άφιξη στην  πόλη μας

          ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
-    Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα – Τήνος &  Τήνος Ραφήνα
-    Τη  μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο που θα μας συνοδεύει
      στην Τήνο .
-    Διαμονή σε  επιλεγμένο ξενοδοχείο
-    Πρωινό
-    Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
-    Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ .                                           

Τιμή  συμμετοχής  125 €
   

Ο  Αρχηγός έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου